Restaurant La Cúpula (Hotel Plaza)

La meva foto
Na Maria Pla, 19-21, AD500 Andorra La Vella, Andorra

LA NOSTRA CARTA


Els elements clàssics han estat un dels objectes d'estudi principals de la tradició alquímica, què aprofundí en les propietats de:
L’aire, el foc, l’aigua i la terra,
-       L'aire és primàriament humit i secundàriament calent.
-       El foc és primàriament calent i secundàriament sec.
-       L'aigua és primàriament freda i secundàriament humida
-       La terra és primàriament seca i secundàriament freda. 
Aquesta carta recull l’essència de la nostra cuina, una cuina basada en una bona matèria prima, les productes autòctons i els elements de la natura. Tot amb l’objectiu, des de la humilitat, de satisfer les seves expectatives.

Aire
  • Amanida de llamàntol amb cítrics, emulsió i vinagreta de taronja
  • Espàrrecs i llagostins amb un fons delicat de sabors estiuencs
  • Carpaccio de magret d'ànec farcit de veires
  • Foie gras Gormand en concepte multisabor

Foc
  • Ravioli de vieires amb foie,coral d’eriçó de mar i emulsió de foie
  • Carabassa i tòfona en crema i puré amb torrada de tòfona
  • Menú degustació
  • Menú infantil
  • Maridatge de vins

Aigua
  • Llom de bacallà confitat amb ravioli vermell farcit de peu de porc calamars i salsa negra
  • Lluç en cascada de sabors de muntanya amb gnoki "gin-Lemon* a la romana
  • Suquet de lluerna, patata i escuma marinera
  • Rap amb pastís cítric de pastanaga i escamarlans
Terra
  •  Ploma de porc ibèric amb salsa de sidra, ravioli de carbassó farcit de caviar d’albergínia
  • Magret amb nem de muntanya i "xarop d'avet*
  • “Pigeon* expresso de café, xocolata, espècies...
  • Mini turnedo de vedella blanca, ceps i "sandwich* de truita de bolets